Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Se & Hör

Av Filip - 27 januari 2009 09:38

Det har väl inte hänt några underverk eller gjorts några stordåd de senaste dagarna men för att plocka ut pärlorna så körde jag ett långpass på rena isgatan med Diesel-Andreas i söndags. 23.5km omkringhalkande i Nackareservatet slet fint på ljumskarna. Vi hade planerat in en uppsättning fartökningar mot slutet och fick leta oss ut på Ältavägen för att hitta fäste under fötterna. 2x2.5min och 2x1min till zon 5 lyckades vi pricka in. Nära att bli påkörda minst ett par ggr också.


Gårdagens pärla var 90 minuter på testcykeln med en timme kontinuerligt enligt

20min @ 240watt

20min @ 250watt

20min @ 260watt

pulsen gled iväg en del och jag erkänner att formen är ganska många timmar iväg.


Imorse gjorde jag (eller alla egentligen) ett bra simpass på 8x150m i zon 6 där jag snittade 1.54 med klar och tydlig blodsmak i munnen. Vilan var snäll och innefattade en 50a bad.

 
ANNONS
 
Härdfeldt

Härdfeldt

27 januari 2009 11:18

Har inte följt din blogg längre än ditt förra inlägg och jag tänkte på en sak. Hur lägger du upp din träning? Har du en "coach" eller är du din egen tränare så att säga!? Dom där 8x150m lät för övrigt riktigt jobbiga...

http://hardfeldt.bloggagratis.se

 
Anders L

Anders L

27 januari 2009 13:25

Hej Filip, du har blivit utmanad att svara på frågor om din löpning. Se http://askanbloggar.blogspot.com/

http://askanbloggar.blogspot.com

 
Ingen bild

Filip

27 januari 2009 16:24

Härdfeldt: Jag är coach och även min egen sådan! I simningen har jag som de flesta stockholmstriathleter Micke Rosén som tränare, av honom får jag även lite generella råd när det är dax att backa på träningsbelastningen eller när jag ska ta mig i kragen. 150orna var kräksiga...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se