Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Mycket vill ha mer

Av Filip - 28 januari 2009 15:44

Filip kämpar vidare i sitt intensitetsblock. Man ska aldrig underskatta den accumelerade tröttheten av många dagars högintensiv träning. Jag tycker det märks mest på pulsen när man försöker köra hårda intervaller, ofta är det svårt att pressa upp pulsen på höga nivåer och det är liksom en lite sluggig känsla i kroppen.


Igår kväll efter simningen körde jag 16.5km löpning med 4x12min i zon 4, med 2 min pausjogg. Småhalkigt och sådär men stabil runt 3.45/km med 155-160 i puls. Ingen syra, ingen misär men BRA träning.

På morgonen idag var det simning såklart, 5000m zon 2 avverkades med Lelle och Jocke B. Inledningvis beklagade vi oss över att Dave inte dök upp men sen kom vi på att ju fler meter vi får in när Dave ligger på latsidan desto bättre för oss :-)

På lunchen kördes testcykel 4x4min @ 340watt, puls 162,167,168,169. Jobbigt som tusan men pulsen 10-15 slag under max. Zon 6.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dave

29 januari 2009 10:12

Ledsen jag kunde inte! Bra simmat imorse, det ser riktigt bra ut när du simmar, t.o.m ett otränat öga som mitt ser markanta skillnader i din teknik, numera glider du en mycket längre sträcka på varje simtag samt att dina ben har ett MYCKET bättre vattenläge. Däremot är du lite krokig fortfarande, men allt kommer väl inte på än gång.

 
Ingen bild

Filip

29 januari 2009 10:26

Dave: Gissade nästan att du var ute på ett mkt värre pass eftersom du inte dök upp... Greppet i vatnnet har jag helt plötsligt fattat och det gör stor skillnad. Om jag bara kan få in i skallen hur jag ska simma rakt så jäklar... Grattis till perset!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se