Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Jag visste det

Av Filip - 30 januari 2009 13:51

Igår gjorde jag ett riktigt rookiemisstag. När jag analyserar situationen så här efteråt så är allt Floppis fel. Jag var aptrött på eftermiddagen och skulle precis svida om till löpargrejor. Floppis som var i närheten meddelade med ett flin att det var svinhalt ute. Jag bestämde mig då för att cykla hem istället och köra OBT i Nacka med pannlampan. När jag kom hem lockade det ganska mycket att äta något gött, man vet ju hur viktig det är att ha fyllda energidepåer när man tränar. Underligt nog blev jag jättetrött efter maten och bestämde mig för att "vila ögonen" lite i soffan och för att bli pigg till träningen. Sen har jag en lång lucka och vaknar av att någon bäddat ner mig med filt och kudde (Liza?) och klockan är sent. Är dessutom hungrig igen. En snabb titt i kylskåpet och inser att det är tomt. Måste handla. Skräppåsen under diskbänken är full och måste kastas. Tar med den ner och ska kasta den på väg till affären. Går ut, det är kallt och halt. Kommer till affären, ser att jag fortfarande har soppåsen i handen. Lägger soporna i korgen och fortsätter handla som inget hänt.


Kommer hem, det är sent, jag är trött. Gör något ovanligt, bestämmer mig för att träna jättemycket och jättehårt imorgon istället. Går och lägger mig.


 Vaknar med ett ryck kl 04.30, helt säker att det är något som jag tabbat mig med. Ligger vaken och tänker efter: Fanfanfan! Kommer på två saker som glömts bort. Ett antikoaguleringsmedel är kvar i frysen på labbet och dessutom skulle jag ha postat en forskningsansökan. Måste ta mig till labbet innan damen som har hand om ansökningar kollar sin post. Morgonens simning uteblev således och ägnades åt att styra upp ovanstående misstag. Det är det jag säger: Får man någonsin en stund över att genomföra ett träningspass så ska man ta den chansen, man vet aldrig när man får träna igen!


Många oroliga bloggläsare där ute nu men jag kan lugna er; jag hann med ett pass simning igår morse så en hel dag med noll träning blev det inte men det var farligt nära!

 
ANNONS
 
Lundin

Lundin

30 januari 2009 20:05

Det är bra Filip, tänk inte på stressymtomen! It's better to burn out than to fade away.

http://bloggen.lundintriathlon.com

 
Ingen bild

floppis

30 januari 2009 23:49

WTF hörru det sista jag sa var: "kör riktigt hårt på bandet nu, inte fuska, tänk på att du måste samla timmar till boken" Don´t blame the blue one!

 
Ingen bild

Filip

31 januari 2009 09:08

Lundin: Det är bra Lundin, du kan bli den första psykologen som använder ironi som behandlingsmetod...

Floppis: Men det VAR ditt fel, hade du inte sagt att det var halt så skulle jag ha kommit iväg på den där rundan...

 
Ingen bild

Conny

2 februari 2009 00:10

Ja, det finns ingen som kan ge råd på livets väg som Neil Young.

 
Ingen bild

R

2 februari 2009 07:30

Jag tycker det är rätt skönt att du verkar mänsklig ändå.. Var slängde du soporna? Eller lämnade du dem i korgen?

 
Ingen bild

R

2 februari 2009 15:30

R: hehe, nää fick bära med dom genom affären, checka ut vid kassan och slänga dom när jag kom tillbaka till min trappuppgång :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se