Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Dålig träning, bra träning

Av Filip - 28 februari 2009 08:14

Har glömt att skriva vad som tränats. En del inklämda ströpass här och där men guldkornen i slutet av veckan var:

  • Ett cykelintervallpass som skulle vara 3x40min i IM-intensitet. Första 40min gick helt ok men lite jobbigt mot slutet, andra 40min fick jag slita lite mer och på tredje så varade det roliga i lite drygt 10minuter innan farbror Bonk knackade på och jag fick stora kaffedarran. 1 timme distans på det och sen hem och dricka tranbärsjuice.
  • Gårdagens löppass var grymt! 5x3000m zon 4 med 2 min joggvila. Körde på blandat underlag med allt från obanat i Nackarervatet till full fräs längs Årstaviken. Pulsen som fastnaglad på 157 bpm. Hade väl bara några timmars sömn i kroppen från natten innan och var inte så himla sugen men så fort kroppen kom igång kändes det dunderbra.
  • Nu sitter jag och väntar på att Love ska sova förmiddag så jag kan sticka ut på en 4 timmars distansrunda på hojjen. Passet var planlagt till kl 06.30 men det var ungefär då jag somnade så jag sköt lite på det. Ute är det gnistrande klart vinterväder och 6 minus, en perfekt dag för ett cykelpass! Love får vänta till våren innan jag kopplar på barnvagnen bak på cykeln...
 
ANNONS
 
Ingen bild

Andreas

28 februari 2009 12:39

Oj, vilket tröskelpass!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se