Direktlänk till inlägg 5 april 2009

Jobbet är gjort

Av Filip - 5 april 2009 13:44

Ingen höjdarträning i helgen precis. Rippade min högra hamstring lite i fredags när jag dumt nog blev tvungen att springa ikapp med en gubbe som började tävla med mig på mälarstranden. Jag körde distans i typ 4.10/km och då hör jag någon som flåsar som ett ånglok till vänster om mig, en man i sina bästa år med 110% tävlingsinstinkt. Jag låtsades först inte om honom men han naglade sig fast brevid mig. Fattade först inte att vi tävlade, men min svenskhet gjorde att det kändes lite socialt obekvämt att springa så nära någon så jag skruvade upp tempot en liten aning. Höll kanske 3.55/km och herrens mätare stod på rött men han vägrade ge sig. Efter som jag är en sadist så ville jag inte heller öka farten och göra hans kamp för kort utan jag lät honom hållas. Vi sprang sådär i 5-6 minuter och det var då jag kände hur det började knyta sig i baksidan. Slog av på takten och när herren märkte detta vände han sig om om log ett segervisst leende....


Nåväl, igår var jag rejält stram i baksidan och bytte därför ut långpasset mot 20km obanad terräng som är lite skonsammare. Ganska kul faktiskt.


Idag ett cykelpass modell lite längre med Henke, Stefan och min svåger Johan. Svågern ska cykla Vättern och ville följa med för att härdas. Samling 06.15 och sen bar det av på en helt ok 4.5h-runda på nästan exakt 14mil. Vi hade missbedömt vädret fullständigt och det blev svinkallt eftersom det var frost på morgonen som inte försvann förrän det började regna. Svågern var förvånansvärt stark hela vägen runt och det ska mycket till för att han inte ska klara sitt mål sub 9h på Vättern.

 
ANNONS
 
Ingen bild

BjörnE

5 april 2009 19:22

Fan Filip, nu när vi i klubbkompisar får vi sparra varandra under ngra långpass. Jag kör nästa söndag. kanske vi lyckas få med oss laser och alf också. maila om du e på (bjorn_englund(at)hotmail.komm)

 
Ingen bild

Filip

5 april 2009 19:45

Björn E: Klart vi ska köra ihop! Cykel eller löpning, de är bara att hänga på. Hörs!

 
Ingen bild

Svärd

5 april 2009 20:25

50000-delsoreienteringen på tjurkö, nu minns jag...inför ö till ö; det är långt från bana 1 till 4 tänkte jag när jag höll på att drunkna efter mitt första pass med demoncoachen Mikael...

 
Ingen bild

Anders

5 april 2009 22:26

Har själv eviga problem med baksidorna och får byta ut alla längre pass mot terräng. Fattar egentligen inte varför det är mer skonsamt, rent styrkemässigt blir dte ju tyngre. Är det helt enkelt variationen för varje steg, istället för det monotona nötandet?

Hursomhelst, du gjorde en gubbe glad, det kan du väl bjuda på?

 
Ingen bild

Dave

6 april 2009 08:34

Faan vad bra du har det Filip nästan hela bana fyra för dig själv och ingen som pratar på långpassen eller kör in i dig i ryggen (bara för att den personen hoppas på att du är lika solidarisk och låter alla simma 25m och inte 24:a). Såg dessutom att det skulle bli fint väder i Sverige i veckan!

Mvh Dave

 
Ingen bild

henke

6 april 2009 14:48

Cyklade lugnt ner till fälten, när jag inte såg er så körde jag allt jag hade hemmåt. Jag var ändå väldigt nerkyld vid hemkomst. Stefan stannade på rosenhill.

 
Ingen bild

Filip

6 april 2009 18:56

Dave: Jaja, har nästan glömt hur man gör för att motivera sig att simma ensam. Det är skittrist ju! Är ni inte snälla mot I Norman nere på Mallis? Han verkar ha ont i rumpan?

Henke: Fortstod det. Stefan ville nog gärna gå och sova på Rosenhills toa men det var så jädra kallt att vi fortsatte annars skulle vi aldrig kommit igång igen. Nästa gång ska jag käka frukost innan!

 
Ingen bild

Dave

6 april 2009 21:08

Det beror iaf inte på blöta handdukar. Jag blev den första att bonka...

 
Ingen bild

Coach Mike

7 april 2009 17:18

Hoppas tisdagens 30x100 sitter i. Håll stilen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se