Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Sista påskpassen

Av Filip - 14 april 2009 08:39

Det blev en cykelrunda även igår. 4h13min och 132km med ganska mycket backar. Som vanligt extremt svårt att klä sig rätt, dimma och ett par plusgrader på morgonen skulle kunna ändras till +16 och sol så man kan välja på att frysa i början eller svettas som en gris senare. Dimman höll dock i sig och jag valde att vara hyggligt varmt klädd hela rundan. Ganska bra tryck hela vägen, Henke fick babianröv och vek sig efter halva rundan, Johan hängde sig fast som en igel i ryggen.


På kvällen 8km med Love i vagnen på skapligt stela ben. Imorse simning via SMS-coaching av Magnus Kjellberg. Mallis resenärerna lös med sin frånvaro.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Greven

14 april 2009 09:19

öh! kan du inte ta och skriva ut den där formeln för energiförbrukning baserad på medelpuls och kroppsvikt och lite andra dr.Spenat-parametrar

 
Ingen bild

henke

14 april 2009 13:10

Du glömde nämna att du numera är utsedd till "Rosenhillsfikaren" tills någon annan har tagit över titeln genom en backutmaning :)

 
Ingen bild

Filip

14 april 2009 19:36

Greven: Näääeee
Henke: Känns lite konstigt om inte Dave är Rosnhillsfikaren längre. Sen att åka på den utnämningen utan att ha rört så mycket som en sockerbit... Men vi får ta en runda förbi Fitunabacken så jag kan ordna till det där

 
Ingen bild

F2

14 april 2009 20:36

Svimmade du i duschen idag?

 
Ingen bild

Dave

14 april 2009 22:30

Rosenhillsfikaren är du filip for now on! Igår körde jag 6h30m utan att klicka ur skon från pedalen. Sånt kan man lyckas med på Mallis om man väljer rätt rutt!

Idag 7h skön cykling. Med PB uppför Sa Calobra :) 34:35, jävligt bra faktiskt med tempohojj, hade jag haft vettiga växlar och inte 42-klinga så hade det nog gått snabbare.

 
Ingen bild

Greven

15 april 2009 09:07

ok, då ska jag kalla dig Slaffsco Veganovic under resten av din erbarmliga idrottskarriär..

 
Ingen bild

Filip

15 april 2009 13:01

F2: Nää, det gäller att stå bredbent när man duschar efter ett arm+benpass. Lite småsvajjigt var det.

Dave: Gött att du är tillbaka i matchen. Hörde om din crash and burn av Lelle. Inte så roligt att tvingas köra 50-timmars veckor om man är sjuk... Se till att logga 70 timmar denna veckan så är du ikapp sen :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se