Direktlänk till inlägg 17 april 2009

Bra block

Av Filip - 17 april 2009 21:21

Fick till en ganska bra vecka med syfte att träna ned mig med medelintensiv träning. Nu blir det 5 dagar med ett mängdblock löpning samtidigt som min workshop hos mitokondrieguden Erich Gnaiger i Österrike. Mr Gnaiger är biokemins motsvarighet till Dave Scott så jag hoppas på en spännande kurs.  Jag blev inte jätteledsen när jag fick reda på att kursen dessutom är förlagd i en alpby på sådär lite medelhög höjd...


Dagens träning blev en timmes triathlonspecifik simning med Nisse och Norman på morgonen och nu på eftermiddagen körde Bambi och jag intervaller på terräng-SM banan i Tanto. En riktigt krävande bana med ett par rejält sugande uppförbackar på lerigt gräs. Ändå gick det att hålla tempot hyfsat och jag har stora förhoppningar om att Bambi är bättre än sitt självförtroende nästa helg. Vi körde först 4x3.30min med 2 min vila vilket blev drygt två varv på banan som är 2km. Avslutade med att fläska ur mig ett varv ensam som gick på 6.29  (maxpuls 173 av 187 möjliga) vilket var ganska jobbigt. Ganska coolt att Erik S och gubbarna kan springa 2 varv på skiten på 11.xx minuter.


Istället för att själv springa kommer jag att sitta i en BadenBadenstol och käka grillchips och heja på Flåsmannen och Bambi så det sprutar chipssmulor ur munnen på mig den nästa lördag. Ungefär lika stort underhållningsvärde som giljotineringarna på de franska torgen när det begav sig. Muahahahaha!


Större än Dave Scott?

 
ANNONS
 
Alf

Alf

17 april 2009 21:53

Jag paxar en plats bredvid dig den 25e! Föredrar dock vanliga räfflade lättsaltade chips. Kan du fixa dip?

http://alf.bloggagratis.se

 
Marcus

Marcus

18 april 2009 09:51

Det var faktiskt en riktigt bra simträning! Roligaste på länge!

http://www.inormanforironman.blogspot.com

 
Fredrika

Fredrika

19 april 2009 22:20

Får vi full update har sedan om Gnaiger? Snälla snälla snälla?

http://gullfot.blogspot.com

 
Ingen bild

Bambi

20 april 2009 09:33

haha, där ska ni sitta och få chipsmage!nä ni, ta med er kläder så ska vi ut och jogga ner sen efteråt!inget latmaskeri här inte:P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se