Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Värsta boosten

Av Filip - 23 april 2009 22:11

Hemkommen från det Östra Riket i nattas. Fick min hjärna och mitt nervsystem totalkokt av Mr Gnaiger, maken till energisk karl får man leta efter. Mitokondrier från 8-23 varje dag med en kontinental långlunch på 3 timmar där jag fick in en massa bra träning.


Jag körde faktiskt 87km på de 4 dagarna + 2 simpass. Det mesta bedrevs på 1600-1900m above sea level och för er som inte visste det så svider det fint i lungorna att köra 6x4min vo2max i uppförbacke på de höjderna. Benen står nästan still samtidigt som lung-apex befinner sig i höjd med bihålorna...


 Delade rum med en ytterst skum rumän som satte alla rekord i att vara svårväckt. Jag fick i stort sett misshandla honom för att han inte skulle missa bussen sista dagen. Då hade både kittla och hälla vatten i ansiktet misslyckats innan dess. Till sist gav han mig tummen upp och somnade om. Vem vet, han kanske sover ännu?


Första passet på havsnivå var löjligt lätt, benen flög fram helt utan ansträngning. Ändå ska det ta minst 10-12 dagar innan man ökat Hb-halten nämnvärt. Kanske placebo?


Nu SKA jag ta tag i det stora sorgebarnet- cyklingen. Där jag ligger en ganska bra bit efter denna säsongen. Vädret verkar bra och träningskompisarna är hemma och friska (från hakan och neråt alltså) så jag har inget att skylla på.


Äh, godnatt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se