Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Raw food

Av Filip - 1 maj 2009 07:18

Idag fick jag en ordentlig sovmorgon ända till 6.30, nästan så man får liggsår efter en sån monstersömn. När jag kollar ut genom fönstret är det är klarblå himmel, nästa helt vindstilla och SMHI lovar behagliga temperaturer. Kaffet är klart och Love är pigg som en kalv nyss utsläppt på grönbete. Vad dagen har att bjuda på vet jag inte än men en distansrunda på cykeln, picknick i parken och besök av kompis är redan inbokat.


Igår simmade vi 90(?)x25m på morgonen start 30sek. Det blev cockfight mellan mig och Dave som dumt nog började tävla. Trodde jag hade honom under kontroll men underskattade honom på några av de sista viktiga 25orna så han vann. 4 dagar med mycket och högintensiv simning har satt sina spår i axlarnas glykogenlager.


På kvällen ett lite kortare tröskelpass i löpning; 8x1000m, med 100m joggvila. Började försiktigt på 3.37 och ökade ner mot 3.27 på sista. Pulsen låg (155-160) hela vägen, ett tecken på viss slitenhet eller god form välj själva.


Har fått tag i en receptbok med "rawfoodmat" som är överraskande gott och mättande. Rawfood är alltså vegansk mat som inte upphettats eller behandlats. Middagen bestod av papayafiléer på ett ton ruccola med valnötter, dadlar och en senapsvinägrett. Det lät först som en konstig fruktsallad men jag var proppmätt efteråt. Efterrätten var hallon med "grädde" gjord på enbart cashewnötter och päron med lite vaniljstång i. Lite Blondinbellavarning på att fota maten man äter så ni får hålla till godo med orden.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se