Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

4 slangar senare

Av Filip - 1 maj 2009 15:55

Latexslangar är skit. Har wastat alla de 4 slangar jag har hemma i ett försök att montera ihop tempojonnen inför morgondagens duathlontävling. Nu är alla slangar slut och cykelaffärerna är stängda. Har redan varit hos Dave och lånat en ventilförlängare, slipat bort ev ojämnheter från fälgkanten, varit extremt varsam vid monteringen, pumpat upp 0.5 psi först och masserat däcket etc etc etc. Vad gör jag nu?? 

 
ANNONS
 
Ingen bild

BjörnE

1 maj 2009 17:01

Butyl is the king, skit i latex. det var bara Ylva Maria Thompson som gjorde sig bra i Latex. NOT! Lycka till imorgon, kör så det ryker!!!

 
Ingen bild

flåsmannen

1 maj 2009 17:49

Vad f#n sysslar du med? Hur svårt är det att byra slang liksom?? Ja se triatloner...

 
Ingen bild

Dave

1 maj 2009 19:20

Latex är bäst! Iaf när det gäller rullmotstånd.

 
Ingen bild

Förstående

1 maj 2009 20:30

Stackare! Det kan inte vara lätt att tummen mitt i handen...
Men du kan väl knappast skylla på grejorna?
Lycka till på tävlingen :-)

 
Ingen bild

Filip

2 maj 2009 08:28

Funrun: Rättika som är så gott! Nä, det där är Loves "övertänd hela förmiddagen-min".

Dave: Ja vad gör man inte för att spara 4 watt i rullmotstånd?

Ni andra: Det är inte själva monteringen som är problematisk, det är att få slangen att hålla för 120 atmosfärstryck i mer än 5 minuter. Den delar sig mit itu...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se