Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Blogglat

Av Filip - 10 maj 2009 22:02

Namnet på rubriken är tydligen ett riktigt ord. Fick själv läsa det 3-4 ggr innan jag fattade vad det stod.


Uppdateringarna här har varit bristfälliga och det är endast ett tecken på att tiden varit ond mot mig och bloggandet är en av de första sakerna som stryks från agendan. Sen är det inte lika roligt att blogga om man inte har saker att vara sarkastisk/ironisk över heller. Någon kommentator trodde jag råkat ut för en våtvästvecka men huvedajävlamig, sånt är jag förskonad från sen jag lärde mig tillämpa FFF-teorin.


Har faktiskt gjort en uppsjö av pass som innefattat hela registret från ett halvbonkat, kallt långpass löpning i regn med Lelle i lördags (uppstigning 05.20), till en beer-mile på Daves svensexa: 4x400m med en starköls vila efter varje varv. Min tid blev 7.40, vinnare blev Antti. Någon som är förvånad? Jag var nära att komma ikapp en spyende/ulkande Dave i sista kurvan men han ökade när han fick syn på mig...


Precisen hemkommen från ett cykelpass som går in på karriärens topp-3 där jag snittade 38.2 km/h med 134 i snittpuls. Ensam och inte helt oblåsigt. Dessutom tog jag av och på skor och hjälm på parkeringsplatsen här utanför i 20 minuter. Det som i triathletmun kallas växlingsträning. Bjöd snusarna på moped på ett gott skratt.


Nämnas bör också ett intervallpass med Bambi om 11x300m med 2 min vila (snitt 48.6) på Stadion. Det där är nära maxfart för mig och syran känns mer och mer obehaglig för var gång jag kör ett sånt pass. Bambi lyckades sin vana trogen jobba upp en nervositet inför passet som strök den tunna linjen till ett nervsammanbrott innan jag tvingade henne att börja passet. Gick ju bra ju! Världens bästa farthållare utsågs jag till då alla 300ingar gick i registret 48.3-49.1 Tjejen är typ 23 år gammal och värmer upp längre än en 38-årig bulgarisk höjdhoppare. Nästa gång får hon fan börja passet 2 timmar innan mig och skicka ett sms när hon töjt ut varenda muskel så den är 3 ggr så lång som den borde vara. Själv gillar jag 10min jogg, blåsa ut en klick snor genom vardera näsborre och sen på't.

 
ANNONS
 
Ingen bild

floppis

11 maj 2009 07:06

Fick du läsa rubriken 3-4 ggr innan du fattade va du hade skrivit? Man ska va försiktig med ord man inte förstår. Gött att träningen rular på, hoppas dock på liiite mer frekvent bloggning (för det sjukt långtråkigt att ha svininfluensa, som vi har här i norrort...)

 
Ingen bild

asdf

11 maj 2009 09:44

FFF-teorin?

 
Alf

Alf

11 maj 2009 10:41

Riktig gubbvarning när man cyklar för att få en så hög snitthastighet som möjligt...

http://alf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Filip

11 maj 2009 20:42

Floppis: Så det är svininfluensan som härjar? Är dte inte det ena så är det det andra.

Asdf: Fight Fire with Fire.

Alf: Jag ÄR ju en gubbe sen två år tillbaka! Frustrerande när snittfarten sänks när man kommer in till rödljusen i stan :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se