Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

Igång igen

Av Filip - 2 juli 2009 19:44

Jag tog en rekordlång 72-timmars vila efter IM  France, en viloperiod som inte kroppen fått sen augusti 2006. Fick lite lätta känningar av välfärdssjukdomar idag och leta mig ner till poolen där coach Mike bjöd på ett försök till VO2maxintervaller i simning. Riktigt så högt kom jag väl inte men skönt att vara igång igen. Nu på eftermiddagen 17km lätt distans med Lelle, vi sprang bort till Källtorpssjön och badade lite. Vattentempen där har gått som en IT-aktie på 90-talet, från 15 grader för 3 veckor sen till 24 idag! Mysigt.


Har gjort mig förtjänt av semester då jag just submittade mitt senaste manuskript till halvt ansedda tidsskriften Free Radical Biology and Medicine. Inte riktigt lika populär som filmen Free Radicals men på god väg.


  Resten av veckan är det tänkt en träningsupptrappning på hemmaplan och sen en två veckors Sverigeturné med besök i de södra delarna av landet. Fokus ligger på att träna hårt och inte använda hjärnan i någon större utsträckning. Intellektuell säsongsvila. Planen är att köra Sövde Halv Ironman som en skojtävling och fortsätta mala mil och kvalité i lagom avvägda proportioner fram till väldigt nära inpå Kalmar och Ironman-SM. Årets bästa dag.


Imorgon väntar en stor dag: Loves första simpass! Kungsholmens fina kroppstempererade bassäng bjuder på fritt babysim...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se