Direktlänk till inlägg 4 juli 2009

Torö är långt hemifrån

Av Filip - 4 juli 2009 13:40

Körde en 192km runda idag på hojjen med mina "vänner" Lelle och Henke. Jag är fortfarande lite sleten från förra helgens äventyr och hade vissa problem med det ryckiga tempot, ffa i backarna. Höll fanan högt men när vi kom till Torö så orkade jag inte med att längre. Tänkte att jag låter Lelle och Henke köra ner och vända sista kilometern själva så hakar jag på på tillbakavägen. Stannade vid vägkanten för en kort piss, när jag står där som bäst susar de båda musketörerna förbi i en ryslig fart. Ropar efter dom men dom låtsades inte höra.


Helt bonkad och jättemosig med bara vatten och utan pengar blev det 10 långa mil hem i min ensamhet. Säger som Bamse:- "Det är bra med vänner, även små vänner"


Lelle, en vän i nöden.


Henke,  3st 40-timmars veckor börjar ta ut sin rätt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lelle

4 juli 2009 13:50

VA, vi trodde du va död och lämnade dig åt kråkorna.

 
Ingen bild

Henke

4 juli 2009 13:52

Jag petade på dig med en pinne men du rörde dig ju inte. Inte hade du några pengar i fickorna heller. Synd.

 
Ingen bild

Antti

4 juli 2009 22:16

Och ni ifrågasätter fortfarande varför jag cyklar i källaren....

 
Jocke B

Jocke B

5 juli 2009 19:32

Jag ska försöka träna på bra i vinter så kanske jag vågar mig med på ett av era pass nästa sommar. Verkar vara hårdare än att slå det svenska IM-rekordet...

http://joakimberggren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sub5 General

6 juli 2009 09:30

You know the rules, är man för fet å otränad då blir man avhängd!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se