Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Plåster på såren

Av Filip - 5 juli 2009 11:51

Jag erkänner, igår hade jag 0.4 mM i blodsocker när jag skrev mitt blogginlägg. Sådär lagom bitter när man är svag och blir droppad på cykelträningen. Lelle och Henke; ni ser inte alls ut som en liten tomte och Smeagol! Ni är bara så starka nu att ni lyckats reta upp hela triathlon-Stockholm...

 Henke


Lelle

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lelle

5 juli 2009 22:09

Du har ju nyss kört en tuff Ironman. Självklart tog vi chansen att äntligen få se Filip trött. Med lite vila kommer du och Henke krossa i Sövde. Lycka till!

 
Ingen bild

Stefan den store

10 juli 2009 17:38

34.58 tog det för mig i spöregnet förrgår kväll långt ifrån veganrekordet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se