Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

En liten

Av Filip - 11 juli 2009 08:46

Befinner mig boendes hos svärfar i slätternas och rapsfältens rike; Skåne. Veckan har bjudit på en mindre kringresa med bil och träning på ett par exotiska ställen på vägen. Däribland ett pass med 70-20-intervaller i simning i en småländsk gäddsjö som fick avbrytas då Åskvädret Som Tor Glömde bröt ut. I onsdags gjorde jag ett bra cykelpass med  8x8min tröskelintervaller som innefattade två ggr över Hallandsåsen, igår var jag ute i Skälderviken och trotsade rödflaggorna men det var mer tumlande i vågor än simning.


Tanken är att jag på söndag ska hämnas Sövde triathlon, som förra året kördes med lungpest, och åtminstone göra en tid som jag slipper skämmas över. En annan hämnd jag vill ta är att cykla snabbare än Henke J som revansch för förra veckans förnedring på cykeln :-)


I övrigt är allt lugnt, jag är mer pigg än nedtränad och Love kan nu sitta utan stöd. Ett viktigt steg mot en IM-finish 2027.


Jag uppmanar även alla insatta och förståsigpåare att rösta på vem som tar guldet i Kalmar!

 
ANNONS
 
Micke Selvin

Micke Selvin

12 juli 2009 17:52

Tror på Clas men det blir hård kamp med Ted Ås som jag tror kommer vara starkare i år än förra. Bronset står nog mellan Lundin och Berggren. David slår PB igen men hamnar tyvärr utanför pallen.

http://www.mickeselvin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se