Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Kriget med mig själv

Av Filip - 17 juli 2009 13:26

Turnén har nu nått landets sydöstra hörn och träningen rullar vidare. Efter Sövde har det varit lite si och så med tryck och gnista, ungefär 2 kassa träningspass följt av 1 bra, 2 kassa, 1 bra osv. Igår t.ex var planen att köra lite halvlång distans i löpning med 2x3000+2x1500+2x1000m zon 5 under passet. Det kändes väldigt bra inledningsvis med benen blev snabbt tunga och efter första 1500ing så befann jag mig plötsligt i ett blåbärssnår, glupskt ätandes av alla blåbär!


Simningen sker i en grund vik i havet alldeles nedanför huset där vi bor. Jag har fått stränga orders från coach Mike att fokusera på navigering, navigering, navigering men alla landmärke att sikta på är så himla långt bort att jag mest yrar omkring lite planlöst i viken ändå. Det grunda vattnet gör dock att man får rätt härlig fartkänsla och det är alltid roligt att simma omkring och leta efter skattkistor på botten.


Imorse fick jag in ett fint cykelpass inkl en timme på min nya restriktiva IM-puls, 139-144bpm, vilket gav mig ett snitt på 39 km/h i nära perfekta förhållande. Efter det 4x3min zon 5 och sen var glykogenet slut för dagen.  Annars går jag mest omkring och hoppas på att ryssvärmen ska komma tillbaka lagom till SM, det blir lite mer spridning i triathlon-tombolan då...

 
ANNONS
 
Ingen bild

peter o

17 juli 2009 14:28

hej igen.

du missade min andra fråga... tiden i kalmar? :-)

..och visste jag att du låg 40 sek framför mig så kanske jag hade jagat på lite extra...

/peter aka non-motionär

 
Ingen bild

Filip

17 juli 2009 16:58

Peter O: Tiden i Kalmar har jag faktiskt inte spånat så mycket över men mitt mål förra året var 9.20h och då DNF:ade jag, så det är väl rimligt att jag fixar det i år. Men man vet aldrig hur tombolan snurrar eller vad tävlingsgudarna vill :-)

 
Ingen bild

Dave

17 juli 2009 17:16

appropå tombolan som snurrar, se till att leverera tillbaka mitt hjul till mig innan kalmar, eller ta med det ner. Det är nämligen mitt reservhjul.

 
Ingen bild

Filip

17 juli 2009 22:13

Dave: No problemas, det står bortglömt bakom min soffa. Du får det asap.

 
Ingen bild

camilla

22 juli 2009 16:34

Me duuuuu 9.20 Bättre än så kan du väl? Du kör ju toksnabbt i alla grenar och Kalmar är ändå Kalmar dvs toksnabbt så det stänker om det.....

 
Ingen bild

Filip

22 juli 2009 17:28

Camilla: Jo, kanske men mitt pers är bara 9.47 så en halvtimmes kapning är ganska mycket ändå. Men lite falskt ödmjuk är jag kanske :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se