Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Rejswiik

Av Filip - 28 juli 2009 22:34

Senaste dagarna har väl varit lite typiska för hur det brukar vara i tävlingsveckan; både heaven och hell. Träningsmässigt alltså. Annars är det bara heaven. Jag har kört ett svinbra långpass i löpning och toppade upp det dagen efter med en träningstävling i simning 3860m i öppet vatten. Tiden otroligt hemlig men bättre än jag hoppats. Mellan dessa passen har jag haft ett par riktigt usla pass i både cykel och löpning. Antti blir tokig på mig om jag säger att dagsformen handlar om tur men jag vet inte riktigt hur jag ska ta befälet över om en dag bjuder på bra eller dålig dagsform.


Nu är det inte tid för att fundera på om man är i bra form eller ej, utan nu gäller det bara att ladda upp sig psykiskt och jobba upp en fet tävlingsångest så man är helt okontaktbar sista dagarna.


Om ni kommer till Kalmar på lördag så vill jag att ni skriker er hesa så fort ni ser någon med startnummer 73 på ryggen/bröstet. Det är nämligen eran egen Filip! Jag svarar väldigt bra på uppmuntran och/eller trakasserier utmed banan och lovar att bjuda på en freakshow i pannbening sista 2 milen på löpningen. Fasen, med tanken på hur mycket jag tränat och hur många andra saker jag försakat för att kunna kötta mig runt banan på lördag, så vore det inget annat en ren arrogans om jag hade så mycket som minsta gnutta ork kvar när jag kommer i mål.


Imorgon blir det lite lätt plask i poolen och på torsdag en kort jogg med Bambi som utlovat dubbla SM-guld (800+1500m) i helgen! Fredag buss till Kalmar och sen är det bara att fälla ner det allra tjockaste pannbenet för det är ett 226km långt smörgåsbord av lidande som är uppdukat åt oss! 
ANNONS
 
Ingen bild

CS

28 juli 2009 23:44

Otroligt hemlig - nåja man kan iaf se på en viss internetsida att Antti slog dig med en minut :-)

Lycka till i Kalmar iaf!

 
Fredrika

Fredrika

29 juli 2009 09:05

Nästan värt att åka ner till Kalmar för. Jättespännande. Hoppas på en av de bästa möjliga dagarna, och LYCKA TILL!!

http://gullfot.blogspot.com

 
Ingen bild

Härdfeldt

29 juli 2009 10:23

Du kommer vara så grym i Kalmar!

Stort lycka till!

 
Ingen bild

Jonas

29 juli 2009 11:51

Jag har följt din blogg sedan förra hösten och den har varit en grym inspiration för min egen träning. Håller tummarna och önskar ett stort lycka till!

 
Ingen bild

Pejlort

29 juli 2009 16:58

Du verkar vara i fin harmoni, jag tror faktiskt för en gångs skull att det varken blir DNS eller DNF. Utan snarare riktigt bra, för att vara exakt 8:58:47!
Kör hårt & smart!

 
Ingen bild

Filip

30 juli 2009 08:37

CS: HEHE. Antti blir hard to beat på lördag...

Fredrika: Tack!! Ses om två veckor!

Härdfeldt: Du med!

Jonas: Vad kul att man kan inspirera någon, tack för lyckönskningen.

Pejlort: Oj, 8.58 skulle jag löjligt nöjd med. Hårt och smart ska det bli.

 
Ingen bild

Alva

31 juli 2009 22:55

Lycka till!

 
Härdfeldt

Härdfeldt

2 augusti 2009 15:31

Fan vad länge man får vänta på en rapport;)

http://hardfeldt.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se