Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Mogis

Av Filip - 18 augusti 2009 14:42

En del saker är helt underbara. Ett sådant exempel är den här bloggen. Analytiskt, träffsäkert och framförallt väldigt, väldigt, väldigt intressant. Tänk bara att sitta en hel dag med mitokondrierna på labbet och inget går som det ska, då knappar man in på mogis.se och bara super in visdomsorden. Tack för tipset Jocke! 
ANNONS
 
Jocke B

Jocke B

18 augusti 2009 15:54

Det var så lite så. Eftersom jag vet att många triathleter är välutbildade tänkte jag att ett klipp från den bloggen borde passa målgruppen :-D

PS. Din blogg är pördig!

http://joakimberggren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Stefan

18 augusti 2009 16:16

Undrar vad hon gör på milen
kan du räkna ut det

 
Ingen bild

Nils

18 augusti 2009 21:50

Otroligt skrämmande.

 
Ingen bild

R (i feminist läge)

19 augusti 2009 07:58

Hmmm.. Filip, jag gillar din blogg. Jag gillar siffrorna, utläggen, kommentarerna, humorna och allt. Och jag ser humorn med den här andra som jag inte orkar läsa i mer än 30 sekunder..Men; du skriver om ditt intresse och för någon som inte delar det så är det antagligen otroligt tråkigt. Den här tjejen skriver om sitt och det är faktiskt inget som säger att det hon uppskattar är mindre värt än det du (vi) uppskattar... Att springa fort på milen är förvisso bra, men kanske inte riktigt ett mått på en människas värde. Rätt mycket är yta.. Colting vill bara se bra ut naken. Den här tjejen vill se bra ut med kläder på..

 
Ingen bild

Filip

19 augusti 2009 15:13

R: Exakt, håller med! Tänkte faktiskt att detta är ungefär lika extremt yta/kläder som min blogg är triathlon/siffror. Det gjorde det hela extra roligt.

 
Larsson

Larsson

19 augusti 2009 21:09

Haha!! Det var tamejtusan den bästa blogg jag läst!!

http://hem.bredband.net/triathlon

 
Ingen bild

Veteranadepten

19 augusti 2009 21:54

Undrar stillsamt hur tusan du kom att surfa in på den där. Skillnaden kanske inte är så stor mellan en Blondinbella-wannabe och en Ironman-dito. Men Over the Hill är klart bättre!

 
Jocke B

Jocke B

19 augusti 2009 23:01

R: Anldeningen till att Filip skrev detta innlägg var efter en videoblogg mogis gjort som jag la upp på min blogg och varken hans (om jag inte missförstår) eller mitt inlägg var för att nedvärdera hennes modeintresse. Utan snarare en form av "galghumor".

Vad detta har men kön att göra vet nog bara en feminist. Jag hade gjort samma sak om det var en kille.

av J (i humanistläge).

http://joakimberggren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martin

20 augusti 2009 11:57

Hahaha

 
Ingen bild

Gunnar

20 augusti 2009 13:55

När du tröttnat på mogis kan du kolla på denna (obs ej satir):

http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94

 
Ingen bild

Veteranadepten

20 augusti 2009 15:43

Är det för resten någon som vet ifall han som vann damernas 800 m igår också är feminist?

Av V (i odopat humoristläge)

 
Ingen bild

R

20 augusti 2009 16:52

Jocke: Hehe.. jag har sett filmen nu. Och det är humor på hög nivå.. Alternativt väldigt skrämmande..

Feministläget var väl mest för att det i debatten brukar heta att shopping inte tas på allvar som intresse eftersom det mest är tjejer som bloggar om det. Tyvärr är det väl så att galghumor och ironi ibland går dåligt fram i skriven form och då blir det lätt missförstånd.

Ur humanistsynpunkt kan man kanske mest undra vart sammhället är på väg när uppenbarligen både P3 och DN tycker det här har nyhetsvärde.

 
Ingen bild

Peter OOM

21 augusti 2009 00:06

kul att läsa inlägget om Gustav. som alltid.

Men mer intressant vore ju ett överslag på vad Lance skulle göra i Kalmar.... Eller Hawaii, men det kommer vi nog få se 2010, eftersom Team RadioShack, Lances nya stall kommer köra triathlon nästa år också.... Och Lance kan springa, ni vet väl vad han gjorde på NY marathon?

Kul att ses i Kalmar förresten! Jag hade sjuk kramp när jag kom i mål!

 
Ingen bild

Uppenbarligen

21 augusti 2009 13:27

"Men mer intressant vore ju ett överslag på vad Lance skulle göra i Kalmar.... Eller Hawaii, men det kommer vi nog få se 2010, eftersom Team RadioShack, Lances nya stall kommer köra triathlon nästa år också.... Och Lance kan springa, ni vet väl vad han gjorde på NY marathon?"

Lance började ju sin karriär som triathlet...

 
Ingen bild

Mackan

21 augusti 2009 19:49

Asså din blogg e bra och så men den slår inte denna videoblogg :) http://amandavardet.blogg.se/category/vblogg.html

 
Ingen bild

Filip

23 augusti 2009 08:07

Peter O: Lance mot en Hawaiisatsning är ett av de där ryktena som florerat på nätet rätt länge. Man kan ju hoppas att han ställer upp, men skulle han ta sig in på 25 i topp skulle jag bli väldigt förvånad.

Mackan: Oj, det där slår det mesta! Undrar hur poppis det skulle vara att kolla på om hon var fattig och ful istället? YTA. Eller så är hon smartare än alla andra och gör en blogg så korkad att det inte ens går göra en parodi på den :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se