Direktlänk till inlägg 5 september 2009

Inget Ö till Ö

Av Filip - 5 september 2009 08:58

Surt sa räven. Har brottats med något sorts magvirus eller vad det kan vara sen i onsdags. Det har känts som att det skulle gå att köra men de sista två dagarna har det blivit sämre istället för bättre. Ingen höjdare att stå på startlinjen urlakad och halvt uttorkad inför en sån tävling. Antti får hitta någon annan stackare att köra med. Extremt bitter.

 
ANNONS
 
Marcus

Marcus

5 september 2009 09:06

fy faan va tråkigt. jag har själv balanserat hela veckan med en förkylning, men det tippade över åt rätt håll i onsdags, torsdags...

Hoppas du får bli ritkgit full på syrrans bröllop iaf!

Krya!

http://www.inormanforironamn.blogspot.com

 
Ingen bild

Dave

5 september 2009 09:16

Krya på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se