Direktlänk till inlägg 5 september 2009

Bajs-Björn gör skäl för namnet

Av Filip - 5 september 2009 10:27

Vem passar inte bättre som stand-in för en magsjuk triathlet än självaste Bajs-Björn?! Följ Antti och Björn (Svea/Parkerhouse) live på http://www.multisportlive.com/CompetitionSL.aspx?courseid=102

22500kr i prispotten. Jag tror på seger.

 
ANNONS
 
Ingen bild

floppis

5 september 2009 18:33

Fy fan vilka nyheter! Nu får du svina till på syrrans fest så följer vi B-B över öarna istället, han kan ju faktiskt både simma och springa.

 
Ingen bild

Dave

6 september 2009 10:39

Tycker inte man skriver så om någon som ställer upp på 10h helvete på en dags varsle, samt pajjar sina andra inplanerade A-tävlingar... Jag tycker Björn är en grymt bra ersättare för dig! Simma+springa kan han ju som sagt!

 
Ingen bild

Filip

6 september 2009 10:45

Inte jag som kom på namnet... Idag passar det bra. Men visst är det tappert att kasta sig in i hetluften med 20 timmars varsel.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se