Direktlänk till inlägg 6 september 2009

uppdatering ö till ö

Av Filip - 6 september 2009 09:47

Självklart ligger gps-trackingens hemsida nere. Har den någonsin funkat problemfritt? Har haft kontakt med Anttis fru som sitter i en av säkerhetsbåtarna. Så här ligger det till efter 3.5 timmes körning:


Colting och Flinta leder med 3-4 minuter före 2 jagande lag: Det ena verkar vara de gamla triathleterna Joakim Axelsson och Örjan Axelsson. Dessa gubbar är starka simmare och det är mycket simning de första 3 timmarna. Tätt därefter jagar Antti och Björn. Ha is i magen, Antti brukar hiva röv först efter 5-6 timmar. Hoppas Björn kan fälla ner ett riktigt tjockt pannben och hålla ihop i tempot.

 På fjärde plats, 10 minuter efter treorna jagar Coach Mike och Kicken men verkar tappa på täten. På 5e plats, ganska överraskande Sjöodjuret Stefan med kompis. Därefter 2 lag från Attackdykarna.


Magen gör ont, känns som ett smart beslut att stå över idag. Men oj, vad gärna jag skulle vilja vara med!

 
ANNONS
 
Ingen bild

?

8 september 2009 13:08

överraskande?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se