Direktlänk till inlägg 6 september 2009

målgång

Av Filip - 6 september 2009 16:02

har fått rapport om att colting å flinta gick i mål som segrare med antti å björn 7min bakom. om tiderna stämmer så var det banrekord m över en timme! Nästa år kommer jag vara med. Då jäklar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dave

7 september 2009 08:23

pratade med colting för en liten stund sedan, han sa att det var bra förhållanden men jävligt kallt i vattnet. 9graer...brrrrr

både PH å F fick alltså fel. ;)

 
Ingen bild

BjörnE

7 september 2009 09:22

Filip. du kan nog få min gratis start till nästa år nu när jag har klippt sönder och kissat i din gamla våtdräkt ;)

vi hade tyvärr inte turen med oss. Antis båda dojjer (nike mayfly) gick sönder, sulan lossnade, inga starka sömmar på dom skorna inte, som tur var fick vi tag på silvertejp men var tvungna att stanna flera gånger och tejpa om. sen blev cotling och flinta för vassa under cyklingen där de ökade försprånget rejält.

11 grader i vattnet på vissa ställen enligt båtfolket, uppfriskande.

 
marre

marre

7 september 2009 09:56

de gick i mål med 20 minuters försprång/vinst...

http://www.redbull.se

 
Ingen bild

Filip

7 september 2009 10:50

BjörnE: Så länge det bara var kiss så ;-) Jag gissade att det skulle bli rejält kallt i vattnet med tanke på pålandsvinden. Mayflies är kanske inte de starkaste skorna. Otur!

MArre: Jag hörde också det senare. Hatten av!

Dave: Tur jag inte var med då magsjukan slipat bort det sista underhudsfettet: jag hade frusit ihjäl direkt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se