Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Nostalgi

Av Filip - 7 september 2009 18:23

Som någon nämnde så blev det vinst med 20min för Colting och Flinta inte 7min som jag skrev. Enligt uppgift så hade Anttis Mayflies spruckit så dom fått stanna och tejpa med silvertejp ett par ggr, men det hade antagligen blivit en andraplats ändå.


Det har kommit upp lite bilder från Kalmar som jag redan ser tillbaka på med en nostalgisk klump i halsen:


Så här glad blev Kicken när han insåg att det var jag som legat bakom honom och krafsat på fötterna 98% av simningen. Kicken till höger och jag lika glad till vänster.


Jag kämpar mot illamåendet på löpning. Och ja, det är LillKötta som skuggar bakom på MTB. 
ANNONS
 
Ingen bild

BjörnE

8 september 2009 08:23

Helt rätt Filip, skoproblemet var inte avgörande på något sätt, vilket iofs var ganska skönt att veta. måste säga att jag är ruggigt imponerad av Antis lugn kring det hela och förmåga att anpassa sig efter förutsättningarna och inte låte sådana problem påverka. själv hade man väl ballat ur totalt och satt sig och grinat på en sten. well done

 
Ingen bild

flåsmannen

8 september 2009 10:46

Fan vilken biff du är Filip. Satsa på nån sån där Fitness-tävling istället där man ska springa hinderbana och stå på en scen insmetad i babyolja och spänna sig.

 
Ingen bild

Coach Mike

8 september 2009 12:14

Fina idrottsmän. Starkt att dra ifrån Lill-Kötta i nerförsbacke.

 
Ingen bild

Svärd

8 september 2009 14:55

Ö till ö var en mäktig köttarävling. Dags att öka närvaron hos coach Mike...hoppas du är med nästa år...jag förstår att du saknade det kalla vattnet och den varma våtdräkten..

 
Ingen bild

Greven

8 september 2009 17:02

Tänk vilken social sport triathlon ändå är..

 
RN

RN

8 september 2009 20:01

Over the hill....
Superläge för det 17 september.
Roger´s Bergstävling
0 kr startavgift.
se mer på www.sldk.se
SUM starter i potten...
Roger

http://www.sldk.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se